KAKO SE KORISTI TROSTRUKI FIGARO UVIJAČ?

Kako bi vaše lokne bile savršeno oblikovane, prije samog tretmana kosu morate pripremiti. Tokom pranja, regenerator za kosu nanesite u minimalnim količinama. pa dobro isperite. Kako biste sprječili moguća oštećenja, obavezno nanesite proizvod za zaštitu od topline . Nakon toga kosu raščešljajte i dobro osušite, jer ćete tako zatvoriti kutikule dlake i zaštiti vlasi.

Figaro za kosu se nikada ne koristite na mokroj kosi.

Da bi se kosa bolje uvijala, možete je blago ispeglati. Proizvode za učvršćivanje kose, kao što su pjena i lak za kosu, nemojte nanositi prije samog tretmana. Lak i pjena za kosu dodatno sprže kosu i uništavaju  vlasi. Kosu podijelite na pramenove, a uvijanje treba početi od doljnjih slojeva.

Ova pravila vrijede za sve pegle, četke i figaro uvijače

TROSTRUKI FIGARO UVIJAČ

1, prije upotrebe ustekajte u utičnicu, podesite temperaturu, vidite  svjetlo, uvijači su se počeli zagrijavati.
2, pričekati  1-2 minute da se figaro zagrije
3, podijelite kosu na pramenove i krenite od donjih slojeva. Krenite s manjom temperaturom pa postupno povećavajte prema potrebi
4, kad ste gotovi, treba  isključiti napajanje i ostaviti da se skroz ohladi, pa onda spremiti

 

 

PREDNOSTI TROSTRUKOG UVIJAČA

Nikad nije bilo lakše napraviti prelijepe lokne. Jednostavno obmotajte i oblikujte kosu kako biste dobili lokne kakve ste uvijek željeli.Zbog tri grijača figara koji se razdvajaju , vasa frizura ce biti brže gotova. Osim sto cete ustedjeti vrijeme, i kosa se manje uništava. Keramička obloga će Vašu kosu učiniti sjajnijom, lepršavom, glamuroznom i punom života.  Jedinstvena kombinacija optimizirane topline i minimalne razine trenja u svrhu očuvanja zdravlja kose od korijena do vrhova. Nema naglih promjena temperature čime se osigurava konstantna i ravnomjerna primjena optimalne topline uzduž cijevi tijekom oblikovanja. Cijev je premazana glatkom turmalinskom keramikom kako bi se smanjilo trenje vlasi. Kreirajte savršene kovrče sa zdravijim vrhovima u koje je udahnut novi život.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • Maks. temperatura: 230 ° C
  • Primjenjiva kosa: suha i mokra
  • Min. temperatura: 100 ° C
  • Regulator temperature: Digitalni – LCD ekran
  • Snaga: 40W-59W
  • Segmenti za podešavanje termostata: 10
  • Materijal termalne ploče / šipke: turmalinska keramika