Očistite tijelo od toksina, sačuvajte zdravlje i osjećajte se bolje

Ovi flasteri namijenjeni su najviše ljudima koji imaju problema sa stopalima (neugodni mirisi, prekomjerno znojenje, pušačima, ljudima koji zbog vrste posla borave dugo na nogama), a pomažu i kod osteoartritisa, alergijskih reakcija na nogama, umornih nogu, kožnih problema na stopalima i nizom drugih bolesti!

U sebi sadrže biljne extrakte koji kroz stopala čiste organizam od toksina koje svakodnevno unosimo u sebe!
Stopala su po osjetljivosti na drugom mjestu – odmah poslije srca. Zbog zaštite, tijelo šalje toksine što dalje od srca, što znači, nakupljanje toksina u donjem dijelu tiijela!

Kombinacija pažljivo odabranog bilja i drugih prirodnih sastojaka nježno grije i otvara akupunkturne točke na stopalima, koje u sebe povlače sve toksine iz organizma.

Posebno se preporučaju ljudima koji pate od problema sa krvožilnim sustavom, lošim radom bubrega ili jetre te ljudima koji svakodnevno piju lijekove ili žive nezdravim načinom života (stres, pušenje, alkohol…).

Flasteri su napravljeni od 100% prirodnog ekstrakta bambusovog i drvenog octa čija je uporaba u konvencionalnoj medicini poznata već stoljećima i prenosi se iz generacije u generaciju.

Flasteri su jednostavni za uporabu; prije spavanja flaster nalijepite na stopala i ujutro ih odstranite. Blagotvoran učinak detoksikacijskih flastera je odmah vidljiv.