Kako je nastao hulahop?

Nastao je u Staroj Grčkoj, prije više od tisuću godina, a koristio se kao igračka za djecu, te efikasno sredstvo za skidanje suvišnih kilograma. Sam naziv hulahop (hula hoop) potekao je od havajskog tradicionalnog plesa hula u kojem se rade pokreti baš kao i kad se hulahop okreće oko tijela.

Ovo je revolucionarni pametni hula hop obruč. Bit ćete impresionirani i voljeti ga!

Nikad ne pada. Fiksiran je oko struka i stalno se vrti. Uz pomoć centrifugalne kugle sada možete raditi na svojim svakodnevnim ciljevima bez trošenja tone energije i vremena.
Brzo sagorijevanje masti. Dva do tri puta brže sagorijeva masti od tradicionalnih hula hop obruča. Trebate samo 30 minuta vježbanja dnevno, 5 dana u tjednu. Za 30 dana primijetit ćete seksi liniju struka, kao i gubitak kilograma.
Pametno brojanje. Ugrađeni pametni brojač koji izračunava i pohranjuje podatke i prikazuje ih na LCD zaslonu, pomaže vam da pratite napredak u vježbanju.
Jedan za cijelu obitelj. Sadrži sedam odvojivih dijelova i veličina je namjestiva, odgovara struku od 60 cm do 107 cm. Cijela obitelj može vježbati s obručem.