Učinite svoj trening zanimljivijim pomoću elastičnih Body Fit traka zbog kojih će vaš trening biti još učinkovitiji. Idealan su pribor za zatezanje nogu i stražnjice, a pomoću njih možete raditi i niz vježbi za cijelo tijelo.

Paket sadržava 3 trake koje se razlikuju po zahtjevnosti (boji) i prikladne su za početnike, kao i za malo iskusnije sportaše. Trake možete ponijeti sa sobom u teretanu, koristiti ih kod kuće ili vježbati pomoću njih na otvorenom.

ZABORAVITE NA UTEGE

Aktivirajte vaše tijelo. Moćne Body Fit trake predstavljaju savršenu zamjenu za utege. Nećete više morati ići u teretanu kako biste ojačali svoje mišiće. Za veće opterećenje možete koristiti dvije trake istovremeno.

NEMA OGRANIČENJA

Univerzalni set traka Body Fit je savršen za sve vježbe ili fitness programe za muškarce i žene različitih životnih dobi. Krenite s trakom niskog opterećenja, a kako napredujete možete postepeno povećati opterećenje.

ODRŽAVAJTE FORMU NA PUTOVANJU

Putujete i nemate vremena za odlaske u teretanu? Zahvaljujući ovim laganim trakama neće vam ni trebati. Možete ih ponijeti na putovanja i svakodnevno obavljati lagani trening kako biste ostali u formi.

Pakiranje sadrži tri trake različitih boja, koje se razlikuju po zahtjevnosti vježbe.

Karakteristike:
– vrlo rastezljive elastične trake
– izdržljiv materijal
– praktičan dodatak za svaki trening
– odlično pomagalo za oblikovanje tijela
– unutarnji sloj protiv klizanja

Specifikacije:
– opseg pojedinačne trake: 64 cm
– širina pojedinačne trake: 8 cm

U pakiranju dobijete 3 elastične trake:
– zelena / niskog intenziteta (7-11 kg)
– ružičasta / srednjeg intenziteta (11-15 kg)
– ljubičasta / visokog intenziteta (15-20 kg)