Kad tad svi se nađemo u situaciji da nam se začepi odvod sudopera, umivaonika, kade ili WC školjke. Ovaj je problem obično praćen poplavama i odbojnim mirisom koji dopire iz odvodnih cijevi.

Iako postoje brojni načini za rješavanje ovih problema, ljudi ih se uglavnom pokušavaju riješiti kemijskim sredstvima ili tražeći stručnu pomoć vodoinstalatera na čiji dolazak ponekad morate čekati danima.

No, vodoinstalateri vam više neće trebati jer sada postoji mnogo bolje, učinkovitije i jeftinije rješenje pomoću kojeg ćete samostalno odčepiti odvode kade, umivaonika, sudopera ili toaleta, bez nereda i to u svega nekoliko trenutaka!

Sve što trebate napraviti jest naoružati se pravim alatom s kojim ćete postati samo svoj majstor i s lakoćom osčepiti svaki začepljen odvod u vašem domu, u kupaonici ili kuhinji.

 

Riječ je o malom uređaju, točnije visokotlačnom odčepljivaču odvoda, koji svojim izgledom podsjeća na dječji pištolj za vodu. Ali ne dajte da vas izgled zavara. Zahvaljujući ovom naizgled bezazlenom uređaju odčepit ćete sudopere i toalete jednostavnim povlačenjem okidača.

Kako je to moguće? Jednostavno! Uređaj radi na principu komprimiranog zraka koji koristi kako bi odčepio začepljene odvode bez uporabe bilo kakve vrste kemikalija.

Ne samo da će otpušiti odvode, već će vam pomoći uštedjeti gomilu novca koji biste dali vodoinstalateru za nekoliko minuta posla koji i sami možete obaviti.

Odčepljivač je iznimno jednostavan i učinkovit pa će ti za čišćenje odvoda biti potreban samo 1 potez.

UČINKOVITO UKLANJA ZAPETLJANU KOSU IZ ODVODA

Ovo genijalno rješenje pomaže ti ukloniti nagomilane dlake u odvodima kade i tuš kabine koje sprječavaju otjecanje vode. Nakon samo jedne uporabe odvodi će biti čisti i protočni kao prvog dana.

PROVJERENO ODČEPLJUJE WC ŠKOLJKU

Zapušena WC školjka vrlo često zadaje muke svakom kućanstvu. Otpadne vode ne odlaze već se vraćaju te sa sobom donose nepodnošljiv smrad. Ovim odčepljivačem možeš lako riješiti ovaj problem bez obzira na stupanj začepljenja.

ČINI ODVOD SUDOPERA ČISTIM I PROHODNIM

Voda koja sporo otječe ili uopće ne otječe te neprijatni mirisi kanalizacije ukazuju na to da je došlo do zagušenja odvoda sudopera. Uz ovaj uređaj koji radi na visoko kompresirani zrak tim problemima je došao kraj.

Tehničke specifikacije:

Opis:

  • Visokotlačni odčepljivač namijenjen za samostalno odčepljivanje različitih odvoda u kućanstvu.

Materijal:

  • Guma, ABS plastika

Dimenzije:

  • 27,5 cm x 28,5 cm

Težina: 850 g

Broj nastavaka: 4

Način upotrebe:

Postavi odgovarajući nastavak na vrh odčepljivača. Fiksiraj ga. Povuci potisnu polugu prema van i napumpavaj zrak povlačeći i vraćajući polugu 5-10 puta. Napuni vodom odvod kućanskog elementa koji je začepljen. Namjesti vrh nastavka na ulazni dio odvoda i pritisni okidač. Podigni odčepljivač i pričekaj da voda ode.