Hermetički poklopci FIX LID – Ovaj fantastičan set od 9 hermetičkih poklopaca će pridonijeti većem redu u vašoj kuhinji. Ovaj komplet sadrži 9 okruglih hermetičkih poklopaca izrađenih od prozirnog fleksibilnog silikona s vanjskim PVC rubom.

Fix Lid koristi naprednu tehnologiju koja omogućuje hermetičko zatvaranje bilo koje zdjele, lonca, staklenke ili posude. Brzo i jednostavno, poklopci Fix Lid sačuvat će vaše namirnice. Sve što trebate učiniti jest staviti jedan od hermetičkih poklopaca na vrh posude i lagano pritisnuti na sredini poklopca dok se potpuno ne zatvori. Savršena ideja za zalogajnice, restorane i sl. i bez sumnje nevjerovatno koristan dodatak u svakoj kuhinji.

Hermetički poklopci Fix Lid ne samo da se mogu opet iznova upotrijebiti i da ih je jednostavno održavati, već ćete ih moći koristiti za gotovo sve kuhinjske posude jer dolaze u više veličina (do 24 cm). Kupite ih na veliku u BigBuyu i iznenadite svoje kupce Fix Lidom! Saznajte više o našoj fantastičnoj dropshipping usluzi i postanite dio naše europske mreže.

Ovaj komplet Fix Lid uključuje 9 hermetičkih poklopaca u različitim veličinama:

• 3 poklopca promjera cca. 12 cm
• 4 poklopca promjera cca. 19 cm
• 2 poklopca promjera cca. 24 cm