Ako niste vješti u kulinarstvu, sjeckanje povrća može biti prilično opasno, ali ova sjeckalica za povrće štiti vas od slučajnih posjekotina.
Također je veoma važno naglasiti i da je ova supe sjeckalica veoma jednostavna za upotrebu i za održavanje. Lako se čisti i zauzima jako malo prostora u vašoj kuhinji.

Savršena sjeckalica za rezanje voća i povrća te pripremu raznih salata.Uz nju ćete s lakoćom pripremiti zdravi ručak i večeru ili napraviti ukusne salate u samo nekoliko minuta.

Super sjeckalica – Još uvijek nemate savršenu sjeckalicu u kuhinji? Nemoguće! Svaka kuhinja treba imati jednu ovakvu sjeckalicu.
Uz sjeckalicu ćete s lakoćom pripremiti zdravi ručak i večeru ili napraviti ukusne salate u samo nekoliko minuta.

Samo jednim pritiskom možete narezati voće, povrće ili sir na čak 7 različitih oblika: kockice, rezance, kriške, štapiće. Sjeckalica ima čak 7 nastavaka, a uz to ćete dobiti ipločicu za rezanje sa zaštitnim poklopcem, umetak s rešetkama i držač hrane.

Umjesto raznih gableca na poslu pripremite sami svoj obrok u raznim oblicima i ponesite ga na posao, a usput ćete uštedjeti i malo novčića.
Priprema obroka nikad nije bila jednostavnija, a sigurni smo da će i djeca pokazati svoju kreativnost u slaganju kockica

Karakteristike

– Samo jednim pritiskom možete narezati voće, povrće ili sir na čak 11 različitih oblika: kockice, rezance, kriške, štapiće..
– Ima 7 nastavaka i ugrađen spremnik
– Oštrica od nehrđajućeg čelika
– Za brzu i jednostavnu pripremu hrane i one koji nemaju puno vremena

Sadržaj pakiranja:
1 spremnik za skladištenje
8 izmjenjivih noževa za rezanje
1 hvataljka za povrće
1 četka za čišćenje
1 filter košara