Osigurava učinkovitu potporu vašem koljenu. Sa steznikom ćete se osjećati lagano i ugodno tijekom cijelog dana i nećete imati osjećaj sputavanja kod obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Koljeno je vaš najveći, najkompliciraniji i najčešće korišten zglob, čuvajte ga.
Bol oko koljena ili ispod čašice koljena najčešće se pojavljuje kod mlađih ljudi, osobito kod onih koji sudjeluju u sportovima kao što su trčanje, skijanje, vožnja bicikla, nogomet, … Bol u koljenu se također može pojaviti kod lakih ozljeda tetiva i ligamenata kao što su iščašenja ili uganuća.

Preporučujemo vam steznik za koljeno Support.

Steznik je univerzalne veličine i korisniku omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti (kod stajanja, sjedenja, hodanja i trčanja).
Podržava svu nosivost tijela, te omogućuje saginjanje, ispravljanje i okretanje. Sva ta kretanja povećavaju rizik od akutne boli ili oštećenja koljena uslijed prekomjernog korištenja.

Sa steznikom ćete se osjećati lagano i ugodno tijekom cijelog dana te vas neće sputavati kod obavljanja svakodnevnih aktivnosti.
Otvoreni dio smanjuje pritisak na čašicu koljena.

Prednosti Steznika za koljeno:
– ublažava napetost i bolove
– Grije, umiruje i opušta umorne mišiće
– lako podesive trake sa čičkom
– prikladan i lijevom i desnom koljenu
– jedna veličina odgovara svima
– materijal – neoprene
– steznik je moguće prati u perilici na 30ºC.Bez centrifugiranja, poravnajte steznik prije sušenja i ne sušiti na suncu. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu.