Sve je veći broj ljudi koji stvarno uživaju u trčanju i šetnjama, a uz užurbane rasporede i dužu noć, često jedino vrijeme za trčanje ili šetnju nalaze u tami ranih jutra ili kasnih večeri.

Trčanje i šetnja u mraku predstavlja izazov. Jedan od glavnih problema s kojima se trkači susreću je vidljivost, osobito kada dijele cestu s drugim sudionicima. Bez obzira na to jeste li ranoranilac koji izlazi prije Sunca ili vam je draže brojati kilometre noću, uz raznovrsnu opremu bit ćete sigurni prilikom svakog treninga.

Važno je biti svjestan da trčanje i šetnja u mraku može biti opasno i zahtijeva dodatne mjere opreza koje je potrebno poduzeti. U mraku niste toliko vidljivi kao što to možda mislite. Jednostavno svjesnost može činiti sekundu razlike sprečavanja nesreće, posebno u mraku kada je teže razlikovati predmete od ljudi.

Danas postoji mnoštvo različitih vrsta za noćno trčanje između koje možete birati. Obavezan komad opreme za trčanje je  reflektirajuća odjeća i dodaci.

Volite li se baviti sportom i brine vas vaša sigurnost, ne propustite Sigurnosno LED Svjetlo za cipele. Samo ga postavite na petu kako biste noću mogli izaći na trčanje ili vožnju biciklom znajući da ćete biti vidljivi ostalim vozilima u prometu. Ovaj je sportski dodatak vrlo jednostavan za postavljanje te je u potpunosti prilagodljiv.

  • LED: 2
  • Reflektirajuće
  • Položaja: 2
  • Radi na baterije: Uključene
  • Učvršćivanje: Sportske tenisice
  • Dimenzije cca: 6 x 3 x 8.5 cm

KONTAKTIRAJTE NAS

Obratite se s punim povjerenjem, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja jer svim kupcima želimo pružiti vrhunsku uslugu od kupovine do dostave.

Telefon:  098 9916 929

U Kupomaniji svaki kupljeni proizvod možete zamijeniti  ili vratiti uz povrat novca u roku od 14 dana.

Kupomanija je za pet godina postojanja stekla preko 25.000 zadovoljnih kupaca. Postanite i Vi dio naše obitelji.

Kupujte sa povjerenjem – REFLEKTIRAJUĆE SVJETLO ZA CIPELE

Boje

Bijela, Crna