KOREKTOR KOJI OPOMINJE. 

POGODAN ZA DJECI I ODRASLE.

Pametni korektor za ledja sa senzorom predstavlja nešto sasvim novo na našem tržištu. Usljed nepravilnog držanja, ledja se krive i stvara se bol. Pametni korektor za ledja sa senzorom pomoći će Vam da se oslobodite bola.

Njegov LCD zaslon s brojačem vrlo je koristan za dobar nadzor držanja i njegovog razvoja. Brojač registrira koliko je puta stražnja strana odstupila od utvrđenog ograničenja od 25º, iako ga se može resetirati po želji. Ovaj ergonomski ispravljač držanja ima prilagodljive elastične trake za potpunu prilagodbu, zbog čega je vrlo ugodan za nošenje i diskretan, jer se može koristiti ispod odjeće. Osim toga, budući da je punjiv, nije potrebno koristiti baterije ni dosadne kablove kako bi ga se koristilo bilo kada i bilo gdje. Vrlo je jednostavan za upotrebu, dovoljn ga je puniti oko sat i pol i slijediti upute u priloženom priručniku. Uključuje USB > mikro USB kabel.

 

 • Poboljšava držanje tijela  –  Naš držač za držanje djeluje tako što trenira vaše mišiće i kralježnicu kako bi se vratili u prirodno poravnanje.

  ✔   Ne utječe na vašu mišićnu snagu  – Osmislili smo ovaj aparatić da vam pomogne poboljšati vaše držanje tijela zajedno s vašim mišićima, tako da ne ovisite o aparatiću, već njime trenirate svoje mišićno pamćenje.

  ✔   Smanjuje bolove u leđima  – Nekontrolirano loše držanje može uzrokovati bol, letargiju, pa čak i oštećenje živaca. Naš nosač leđa, zajedno s fizikalnom terapijom, pomaže u liječenju bolova u leđima.

  ✔   Maksimalna udobnost  –  Naš izdržljiv i udoban dizajn omogućuje učinkovitu pomoć uz ugodno nošenje. Jastučaste naramenice vuku ramena unatrag, dok pojas podupire srednji i donji dio leđa.

  ✔   Nevidljiv  –  Naš nosač leđa besprijekorno se uklapa ispod vaše odjeće, što ne ukazuje na dodatnu pomoć!

  ✔ I   za muškarce i za žene i za djecu  – Naš dizajn koji ne ograničava odgovara muškarcima,ženama  i djeci svih dobnih skupina..

  Prosječna osoba provodi oko 4 sata dnevno sjedeći. Uz dodatne aktivnosti (poput igranja video igara, sjedenja za računalom, vožnje automobila), procjenjuje se da ljudi u prosjeku provedu oko 1/3 svog života radeći stvari koje utječu na njihovo držanje tijela (na negativan način). Jednom kad bol počne, nije kasno za suočavanje s problemom. Zanemarivanje boli samo će uzrokovati da se stvari pogoršaju. Ne oklijevajte potražiti stručnu pomoć ili isprobajte naš korektor držanja ako osjećate bilo koju vrstu bolova u leđima.

  Tehnički podaci:

  • Jedna veličina
  • Paket uključuje: 1 pametni korektor držanja
  • Sučelje za punjenje: Standardno V8 USB sučelje
  • Kapacitet baterije: 500mAH / 3,7V
  • Vrijeme punjenja: približno 2 sata
  • Neto težina: 85g
  • Materijal: ABS + Visokoelastični najlonski remen

Kako koristiti pojas:
 1. Prilagodite pojas odgovarajućoj duljini.
 2. Nakon nošenja, podignite leđa, podignite prsa i držite prekidač 1 sekundu da biste uključili podsjetnik, podsjetnik će se tresti 3 puta.
 3. Držite se ispravnog položaja dok aparat ne zavibrira tri puta.
 4. Istodobno, podsjetnik je zabilježio vaše ispravno držanje tijela.
 5. Kad ste pogrbljeni više od 25 stupnjeva, podsjetnik za držanje automatski će ga prepoznati, a zatim će otpustiti vibraciju za podsjećanje.
 6. Podsjetnik za držanje podsjeća vas da prsa budu uspravna i da ih tražite vibracijama.
 7. Preporučujemo korisnicima da korektor držanja nose oko 2 sata dnevno. Poboljšanje se vidi vec za 21 dan