Zdravlje stopala je izuzetno važno stoga je neupitno kako o stopalima također treba voditi brigu kao i o bilo kojem drugom dijelu tijela. Počesto ih se sjetimo “osvježiti” tek sezonski a činjenica je kako ih “zlostavljamo” na dnevnoj bazi. Stoga i nije čudo kako se na stopalima pojavljuje suha, tvrda i raspucana koža.

Umjesto da se “mučimo” i plaćamo skupe odlaske pedikeru kako bismo popravili “nastalu stetu”, jednostavnim dnevnim ili tjednim ritualom korištenja ovog odstranjivača možemo svoja stopala učiniti spremnima za “svakodnevnu upotrebu” bez boli i neugodnosti.

Zahvaljujući posebno osmišljenoj rotirajućoj abrazivnoj glavi fine mikroteksture stara, suha i ispucana koža nježno se uklanja, a naša stopala vidljivo postaju mekša i glađa. Rotirajuća glava lako se održava.
Uključeni odstranjivać nježno prisloniti na područje stopala s kojeg želimo ukloniti suhu i tvrdu kožu. Laganim pokretima pomičemo ga naprijed nazad ili postranično preko odabranog mjesta ne duže od 2 do 3 sekunde. Radnju ponavljamo dokle god koža stopala ne postane meka i glatka.

Karakteristike:

– Koristi 4 AA baterije (nisu uključene)
– uključuje punjač sa USB-om
– uključuje rezervni valjak