Celilit je uobičajena pojava kod 93 posto žena stoga je apsolutno u redu ako se nemate potrebu riješiti tih nakupina jer prihvaćate svoje tijelo upravo onako kakvo je. Međutim, ako ga ipak želite ukloniti, važno je imati na umu da ga nikakva količina proizvoda, pilinga ili tretmana ne može istinski i u potpunosti izbrisati. Zašto? Celulit se formira kad masne stanice ispod vaše kože pogurnu vezivno tkivo prema gore i tako uzrokuju to da vam koža postaje “neravna”. Ove masne stanice imaju svi, bez obzira na to koliko zdravo se prehranjuju ili koliko često vježbaju. Iako zdrav životni stil može značiti da imate manje celulita od nekoga tko to ne vodi zdrav život, nažalost nitko nema kontrolu nad genetikom. No, usprkos tome što se celulita ne možete u potpunosti riješiti, možete raditi na tome da što više smanjite njegovu vidljivost. Anticelulitni masažeri su idealni partneri u tom pothvatu.

Ručni masažer protiv celulita | Cellu Tone primjenjuje novu tehnologiju masaže i vibracije uz pomoć 6 masažnih kotačića koji se okreću za 360 stupnjeva kako bi pospješili uklanjanje masnih naslaga. Ovi pokreti pripomažu obnavljanju kolagena. Aktiviraju se masne naslage, a tako i Vaši mišići.

Moći ćete postići još bolje učinke masaže ako nanesete kremu za hidrataciju kako biste još više omekšali kožu. Postići ćete učinke slične onima koje daje liposukcija, ali ne izlažući se riziku.

Odlučite sami na kojem dijelu svojeg tijela trebate raditi: struku, bedrima, trbuhu, bokovima, leđima, rukama, nogama itd.

Tehnički podaci:
Boja: smeđa i bijela
Materijal: ABS
Ulazni napon: 110-240v
Izlazni napon: DC 12V 1A
Potrošnja energije: 4,5-9W (mali, visoki način rada)
Dimenzija: 13,5 cm (D) x 9,5 cm (Š) x 5 cm (V)
Težina: 300g

Paket uključuje:
1x glavna jedinica
1x adapter za napajanje

Rok isporuke 3 radna dana.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gPyPglxR7IU