KOMPRESIVNE ČARAPE – DOKOLJENKE

Ove kompresivne čarape  – dokoljenke jednostavne su za upotrebu i pomažu umiriti i revitalizirati noge, vraćajući vam povratak u lak korak! 

Stajanje cijeli dan može uzrokovati bol na cijelim nogama i stopalima, ali ove kompresivne čarape  ublažavaju tu bol povećavajući cirkulaciju, pružajući vam trenutno olakšanje čak i od najgorih bolova i oteklina!

Dizajn bez nožnih prstiju odgovara nozi svake veličine, a izdržljiv patentni zatvarač  ove čarape čini jednostavnim za nošenje i skidanje.

 

KARAKTERISTIKE

– Dizajnirane za povećanje cirkulacije krvi i smanjenje oteklina

– Nisu vidljive ispod vaše odjeće

– Savršene za putovanja, sport, posao ili dom

– Otvoreni dizajn nožnih prstiju

– Napravljene su tako da postepeno prtitišću noge od gležnja prema gore zbog čega učinkovito uklanjaju bolove u nogama i stopalima.

KOME PREPORUČUJEMO KOMPRESIJSKE ČARAPE ?

1. Naše kompresijske čarape mogu vam pomoći da pospješite cirkulaciju krvi u nogama, spriječite trombozu i varikozne vene, ublažite umor i otekline u nogama.
2. Kompresijske čarape najbolje su za medicinske sestre, putnike, sportaše, vozače, pilote, trudnice i one koji osjećaju pojavu varikoznih vena.
3. Otvoreni nožni prsti i udobne  pete pomažu  vam da se osjećate lagano i ugodnije, bilo da se bavite sportom ili drugim aktivnostima s duljim stajanjem.
4. Najbolje čarape za varikozni edem za sprečavanje krvnih ugrušaka, grčeva, plantarnog fasciitisa, umora, tromboze dubokih vena i osiguravanja stabilnosti zglobova.
5. održavanje je vrlo jednostavno – pere se ručno, suši u vodoravnom položaju

VELIČINA – UNIVERZALNA

Materijal: 75% najlon, 25% spandex

unisex model

boja bež

ROK ISPORUKE – 2-4 RADNA DANA

 

KUPUJTE S POVJERENJEM – KOMPRESIVNE ČARAPE –  DOKOLJENKE

 

Par

1 par, 2 para