Svi oni koji koriste zaštitne folije kako bi zaštitili ekran svog ljubimca znaju kako postavljanje takve zaštite može biti vrlo frustrirajuće.

Problem je poravnati rubove zaštitne folije s rubom ekrana, a kada se napokon poravna ponekad se znaju stvoriti mjehurići ispod folije koje je onda potrebno istisnuti prema rubu ekrana.

Nešto lakše je postaviti zaštitu od kaljenog stakla, koja je u posljednje vrijeme sve popularnija. No tu treba paziti što neka manje kvalitetna kaljena stakla utječu na rad dodirnog sloja na ekranu.

Najnovija zaštita ekrana uređaja stiže u obliku tekućine.

Nano tekućina (Nano Hi-Tech) je tanka tekuća zaštita za Vaš ekran. Uz ovu zaštitu dobivate zaštitu od grebanja ekrana uređaja, pucanja ekrana, vodenih nepogoda i prolijevanja po ekranu te padova na ekran. Zbog vrlo tankog premaza koje je tanji od ljudske dlake (0.01mm) je neprimjetan u svakodnevnom korištenju mobitela. Uz ovu zaštitu ne gubite osjećaj brzini i osjetljivosti toucha na ekranu.

Zaštita je otporna na padove, grebanja nožem i ključevima te i na prolijevanja vode jer koristi visoki standard IP7X za vodootpornost.

Karakteristike:

►Ultra tanki premaz, tanji i od ljudske vlasi (0.01mm)
►Štiti od ogrebotina
►Odbija vodu sa ekrana
►Neprimjetan u svakodnevnom radu
►Odlična kombinacija sa kaljenim staklom