SHOCK PAD – Set od 4 protuklizna podloška za perilicu rublja

Ako perilica rublja nije čvrsto podešena, emitira razne zvukove, buku koja odjekuje cijelim stanom.

Izuzetno praktičan način za sprječavanje vibracija i klizanja perilice ili sušilice! Smanji buku i osiguraj pravilno funkcioniranje svojih uređaja ovim funkcionalnim setom.

Sprječava klizanje i održava perilicu pravilno poravnatom

Snažna plastika i silikon s protukliznim svojstvima održat će tvoju perilicu na mjestu i uslijed intenzivnog rada centrifuge.

Bez ogrebotina na podu od namještaja i uređaja

Mekani silikonski rubovi nježno prianjaju na pod, ne grebući i oštećujući ga. Podlošci će biti odlična zaštita čak i za najosjetljiviji parket.

DOBRO PODNOSE VELIKO OPTEREĆENJE

Visokokvalitetni materijali podložaka podnose opterećenje do 1 tone. Postavi ih ispod polica u garaži na koje smještaš teške alatke i građevinski materijal.

IZNIMNA STABILNOST NAMJEŠTAJA

Protuklizni podlošci za perilicu rublja će se prilagoditi neravninama na podu zahvaljujući svojem kružnom i savitljivom obliku, čineći da namještaj stoji ravno. Bez brige postavi kristalne čaše svoje bake za sljedeći rođendan, sve će ostati na mjestu.

LAKO POSTAVLJANJE

Na pločicama nema dodatnih poluga ili vijaka koji se moraju pričvrstiti. Dovoljno ih je postaviti na pod i podignuti uređaje ili namještaj na njih.

 

Opis:

Shock pad je 4-dijelni set protukliznih prostirki za aparate i namještaj, koji sprječava njihovo pomicanje.

Materijali: ABS plastika, silikon

Unutrašnji promjer: 4,7 cm

Pakiranje: 4 x protuklizna podloška za perilicu rublja Stoppy

Pogodno za sve modele perilica rublja

Protuklizni podlošci za perilicu rublja  prikladni su za svaku perilicu. Također se mogu koristiti za podlošku hladnjaka ili sofe. Uređaj će biti stabilniji i neće emitirati buku.

 

ROK ISPORUKE: 2-3 RADNA DANA

KUPUJTE S POVJERENJEM – PROTUKLIZNI PODLOŠCI ZA PERILICU RUBLJA