Predstavljamo Vam nevjerojatni proizvod: električnu kutiju za ručak , revolucionarni izum! Zahvaljujući ovoj kompletnoj i praktičnoj kutiji za ručak, nećete trebati koristiti mikrovalnu pećnicu za podgrijavanje ukusnog obroka kada niste kod kuće.

Ova električna kutija za ručak je jednostavna za korištenje. Samo je trebate spojiti na struju i bit će spremna za korištenje u tren! Uživajte u savršenim jelima bilo kada i bilo gdje zahvaljujući ovoj nevjerojatnoj električnoj kutiji za ručak!

Električna kutija za ručak ima moderan i praktičan dizajn. Lagana je i jednostavna za korištenje, čišćenje i nošenje zahvaljujući praktičnoj ručki. Poklopac ima četiri elementa za zatvaranje, otvor za paru i pretinac za pribor (plastična žlica je uključena).

Ova višenamjenska kutija za ručak ima dva odvojena unutarnja pretinca, i jedan od njih se može izvaditi. Kutija se može koristiti kao standardna kutija za ručak za spremanje hladne ili svježe hrane, za podgrijavanje hrane ili održavanje prave temperature. Napredni infracrveni sustav grijanja brzo zagrijava hranu i čuva energiju.

Značajke električne kutije za ručak:

– Izrađena od plastike prikladne za spremanje hrane
– Higijenska i bez mirisa – Zapremnina: 1,05 L
– Troši malo energije
– Indikator svjetla
– Snaga: 40 W – Voltaža: 220 V
– Frekvencija: 50/60 Hz –
– Dimenzije: oko 23 x 10,5 x 1,5 cm
– Uključen odvojivi kabel za spajanje na struju